ایرادهای رایج در تلویزیون LED

در این مقاله تعمیرگاه تلویزیون ال سی دی و ال ای دی دیبا سرویس قصد دارد به ایرادهای رایج در تلویزیون بپردازد

1) خاموشی / dead (هیچ چراغ LED در بردپانل جلویی تلویزیون روشن نمی شود)

*) اگر تلویزیون دارای علاکت خاموشی (no power) است، ابتدا بررسی ورودی AC منبع تغذیه پس از فیوز الزامی است. اگر 220 ولت AC وجود داشته باشد، به این معنی است که ورودی AC، سوئیچ پاور و فیوز سالم هستند. در غر اینصورت، لازم است بررسی کنید که سوئیچ اصلی در حالت روشن (on) قرار دارد یا خیر. کابل برق و فیوز را نیز بررسی کنید.

اگر 220 ولت وجود داشته باشد، ولی خروجی های ولتاژ در بخش PSU وجود ندارد، برای حل این مشکل لازم است آن را برد PSU سالم دیگر تعویض کنید. اگر 5 ولت استندبای وجود دارد اما ولتاژ های خروجی دیگر وجود ندارد پس بررسی مادربرد و پانل جلویی ضروری است. اگر جلد 3 کتاب را تهیهکرده اند، پس می توانید از روش خودآموزی PSU (PSU Self-Test) برای اطمینان از وجود مشکل در مادربرد یا بک لایت استفاده کنید.

2) بدون تصویر و بدون صدا (اما چراغ LED جلویی تلویزیون روشن می شود یا چراغ LED چشمک می زند)

*) هنگامی که تلویزیون تصویر ندارد اما چراغ LED روشن شده و از قرمز به آبی یا سبز تغییر رنگ می دهد به این معنی است که مادربرد سیگنال Start-up (استارت) را به برد PSU ارسال می کند. اما در حالت واقعی لازم است بدانیم برد PSU همه ولتاژهای خروجی را به صورت صحیح تولید می کند. بنابراین هنوز لازم است خروجی های ولتاژهای خروجی عادی و پایدار هستند (شامل سیگنال OL_ON، PS_ON)، به این معنی است که مشکل در مادربرد قرار دارد. مطمئن شوید در حالت TV Mode (حالت تلویزیون) قرار دارد، اگر مطمئن نیستید، برد T-con نیز باید بررسی شود.

*) هنگامی که تلویزیون تصویر ندارد ولی چراغ LED به صورت مداوم چشمک می زند، بنابراین لازم است بررسی کنید ولتاژ استندبای (5VSTB) عادی است یا خیر.

اگر 5 ولت استندبای عادی و پایدار است، همچنین باید بدانید سیگنال PS_ON وجود دارد یا خیر. اگر سیگنال PS_ON وجود ندارد. لازم است مادربرد و برد پانل جلویی بررسی شوند. در این صورت، برد پانل جلویی را از مادربرد جدا کرده و تلویزیون را دوباره روشن کنید، اگر تلویزیون یتواند به صورت عادی تصویر را نمایش دهد، به این معنی است که مشکلی در برد پانل جلویی وجود دارد. اگر پس از تعویض برد پانل جلویی هنوز مشکل مشتبهی وجود دارد، پس لازم است مادربرد را بررسی کرده یا آن را تعویض کنید.

*) هنگامی که تلویزیون تصویر و صدا ندارد ولی چراغ LED چند بار چشمک زده و متوقف می شود و به چشمک زدن ادامه می دهد، این نوع از چشمک زدن LED، کد خطایی را به تعمیرکار نشان می دهد. علاوه بر این نوع علایم، لازم است به دفترچه راهنمای سرویس دستگاه مراجعه کرده و معنی این کد خطا را پیدا کنید. مانند مثالی که در فصل (A)، اطلاعات مقدماتی در مورد آن ارائه شده است.

شما عزیزان می توانید جهت تعمیرات تلویزیون خود با دیبا سرویس بعنوان مرکز تعمیرات تلویزیون ال ای دی سامسونگ ، تعمیرات تلویزیون ال ای دی ال جی ، تعمیرات تلویزیون ال ای دی سونی و همچنین توشیبا و فیلیپس تماس حاصل فرمایید

خواندن 9277 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.