روش ساخت LCD
در این مقاله از دیبا سرویس قصد داریم توضیحاتی در مورد روش ساخت ال سی دی به شما عزیزان ارائه دهیم.امیدواریم که مفید واقع شود
LCD وسیله ای است که از ۴ الگو بهره می گیرد:
اول این که نور می تواند قطبیده شود ، دوم اینکه کریستال های مایع می توانند منتقل شوند ونور قطبیده شده را تغییر دهند. سوم اینکه ساختار کریستال های مایع می تواند از سوی جریان الکتریکی تغییر یابد و آخر اینکه قادر به هدایت جریان الکتریسیته می باشند.برای ساخت LCD دو شیشه پلاروید را با ۹۰ درجه اختلاف نسبت به یکدیگر نصب می نمایند و کریستال مایع بین آنها قرار میگیرد. وقتی کریستال به جریان برق وصل نباشد نور از قطبشگر اول می گذرد و وارد کریستال مایع می شود.در نتیجه جهت آن ۹۰ درجه تغییر کرده و به همین دلیل از قطبشگر دوم هم عبور نموده و به چشم می رسد.اما وقتی که جریان به کریستال وصل باشد نور دیگر پرخشی نخوااد داشت و نمی تواند از کریستال دوم عبور کند.
ساختن یک LCD همانجور که در بالا توضیح داده شد بسیار ساده تر از آن است که بنظر می آید.فقط به یک ساندویچ شیشه -کریستال نیاز است.اما هیمن ساندویچ ساده ۸۰ سال پس از کشف کریستال های مایع ساخته شد.
LCD ها یا کریستال های مایع اولین بار درسال ۱۸۵۵ از سوی یک گیاه شناس اتریشی به نام فردریک رینیتزر،در حین ذوب مامدی از مشتقات آلی کشف شد.او مشاهده کرد که هرگاه یک ماده کلسترول بنزوییک را ذوب میکند ابتدا تبدیل به یک مایع کدر شده سپس با بالا رفتن حرارت رنگ آن روشن می شود و در حین سرد شدن،مایع رنگ آبی را به خود گرفته تا اینکه در نهایت تبدیل به کریستال می شود.از آن زمان سازندگان LCD انواع مبتکرانه و پیشرفته آنرا توسعه دادند و این تکنولوژی را به سطوح پیچیده ی آن رسانیدند،اما اولین LCD را یک کارخانه امریکایی در سال ۱۹۶۸ ساخت تکنولوژی ساخت LCDهر روز کامل تر شده و مای بیشتری در صنایع امروز به خود اختصاص می دهد. تنقیقات برای ساخت نمونه های بهترو کاراتر این وسیله ادامه دارد.
شما عزیزان می توانید جهت تعمیرات تلویزیون خود با دیبا سرویس بعنوان مرکز تعمیرات تلویزیون ال سی دی سامسونگ ، تعمیرات تلویزیون ال سی دی ال جی ، تعمیرات تلویزیون ال سی دی سونی و همچنین توشیبا و فیلیپس تماس حاصل فرمایید