نکات تغییر محرمانه دیگری از مادربرد
امروزه تعدادی از مادربردهای تلویزیون های LCD/LED دارای مشکلاتی هستند که تعمیر آنها را سخت می کند. حتی شما همه قطعات موجود در مادربرد را بررسی کرده اید یا حافظه فلش یا EEPROM را محددا پروگرام کرده ایداما این کارها کمکی به شما نرکده اند.
بنابراین روی مادربرد تلویزیون چه اتفاقی افتاده است؟ چرا نمی توانید آنرا تعمیر کنید؟ اما پس از خریدن مادربرد جدید و تعویض آن، مشکل حل می شود؟
سرانجام پاسخ این مشکل مادربرد مشخص شد. در واقع دلیل، به خاطر مدارهای LDO مادربرد و مدار DC-DC می باشد!!! بعضی تعمیرکاران ممکن است بگویند، ولتاژهای خروجی آنها را به دقت بررسی کردم و مقادیر نیز پایدار هستند. بله حتی مقادیر خروجی نیز صحیح و پایدار هستند، اما بعضی از این مقادیر ولتاژها به وسیله چیپ های مادربرد مانند CPU، DDR RAM و حافظه فلش قابل قبول نیستند! بنابراین تعمیر آن ها سخت است و تعویض آن نیز گران تمام خواهد شد؟ خیر، این روش ارزان است و تعمیر به وسیله آن نیز آسان است!
نکته: LDO مخفف Low-Drop Out Regulator می باشد.
نکته: مدار LDO معمولاً از IC های زیر استفاده می کند:
سری 117، سری 1084 و ... در مورد مدار DC-DC از IC های زیر استفاده می کند:
AOZ1041، AOZ1072، AP1534، MP1534، MP2212 و...
مشکلات مادربرد مانند:
- به علت عدم وجود سیگنال Power On تلویزیون در حالت استندبای می ماند
- مشکل بک لایت تلویزیون به خاطر عدم وجود سیگنال BL_ON
- تلویزیون گاهی اوقات می تواند استارت بزند و گاهی اوقات خیر. سیگنال POWER_ON ناپایدار است که باعث روشن و خاموش شدن متوالی تلویزیون می شود.
- فلیکر (Flicker یا سوسوزدن( بک لایت تلویزیون که به خاطر ناپایداری سیگنال BL_ON است.
- به هم اغتشاش تصویر (Distortion)
- بدون تصویر، حتی چراغ LED پاور از قرمز به آبی تغییر می دهد.
- و مشکلات عجیب دیگر ...
با توجه به علایم تلویزیون، حتی مطمئن شده اید که برد تغذیه (PSU)، برد / بخش اینورتر، لامپ های CCFL یا رشته LED، برد T-con و حتی پانل LED / LCD سالم هستند).
شما عزیزان می توانید جهت تعمیرات تلویزیون LED و LCD خود با دیبا سرویس بعنوان مرکز تعمیرات تلویزیون LCD و LED سامسونگ ، تعمیرات تلویزیون LCD و LED ال جی ، تعمیرات تلویزیون LCD و LED سونی و همچنین توشیبا و فیلیپس تماس حاصل فرمایید